Valitse koulutusohjelma

Tohtoriohjelmat

Palauta oletusarvoihin
Helseedin mainoskuva.

Vielä ehdit mukaan HELSEED-yrittäjyysohjelmaan (dl 30.9.2020)!

HELSEED on opiskelijoille suunnattu yrittäjyysohjelma, jonka tavoitteena on auttaa opiskelijoita kehittämään ideoitaan kohti startup-yritystä. Lupaavimmat ideat voivat saada myös rahoitusta.

HELSEED-ohjelmassa opiskelijat työstävät ideastaan kirjallisen liiketoimintasuunnitelman, jonka hiomiseen he saavat tukea ja apua Helsinki Think Companyn tiimiltä. Liiketoimintasuunnitelma tulee jättää viimeistään 30.9.2020. Helsingin yliopiston rahastojen edustajista koostuva tiimi arvioi liiketoimintasuunnitelmat ja antaa niistä palautetta.

Parhaiden suunnitelmien tekijät kutsutaan esittämään ideansa suullisesti tuomaristolle ja yleisölle Tiedekulmaan 27 marraskuuta 2020. Lupaavimmille ideoille tarjotaan 10 000–50 000 euroa alkuvaiheen rahoitusta. Mahdollisen rahoituksen ehdoista sovitaan erikseen.

Tutustu Helseediin tarkemmin.

Lue aiempi uutinen aiheesta.