Erikoiseläinlääkärikoulutuksen opinto-ohjaus ja -neuvonta

Ohje kuuluu seuraaviin teemoihin

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Opiskelijaneuvonta

Opintoneuvonta auttaa yleisissä opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Yliopiston yhteisen opiskelijaneuvonnan yhteystiedot löydät täältä.

Yliopiston tietojärjestelmien käyttöä sekä käyttäjätunnusten aktivointia koskevia ohjeita löydät helpdeskin verkkosivuilta.

Koulutussuunnittelija Anu Kanerva (etunimi.sukunimi@helsinki.fi) neuvoo esimerkiksi opintojen suorittamiseen ja koulutusvaatimuksiin liittyvissä kysymyksissä.

    Opintojen ohjaus

    Sinulle nimetään pääohjaaja eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta yleisosan suorittamisen jälkeen. Pääohjaaja auttaa opintojen aloittamisessa ja henkilökohtaisen opintosuunnitelman laatimisessa. Hän ohjaa kirjallisten opintosuoritusten laatimista ja seuraa ja arvioi vuosittain kouluttautumisesi etenemistä.

    Erikoistujana tehtäväsi on hankkia ohjatun käytännön työpaikkakoulutuksen lähiohjaaja. Lähiohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on joko erikoiseläinlääkärin tutkinto, eläinlääketieteen tohtorin tutkinto, kansainvälinen erikoistumistutkinto tai soveltuva akateeminen koulutus ja ohjattavan aiheen asiantuntemus; tarkemmat kelpoisuusvaatimukset koulutusohjelmien koulutusvaatimuksissa. Sinulla voi olla useita lähiohjaajia ja myös muita ohjaajia.

    Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä myös koulutusohjelmien vastuuhenkilöihin:

    • Pieneläinsairaudet: Maria Wiberg
    • Hevossairaudet: Maria Kareskoski
    • Tuotantoeläinten terveyden- ja sairaanhoito: Helena Rautala
    • Tarttuvat eläintaudit: Anna-Maija Virtala
    • Elintarviketuotannon hygienia ja ympäristöterveydenhuolto: Elina Säde

    Kaikkien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@helsinki.fi