Miten tilaan opiskelutodistuksen?

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Opiskelutodistus on maksuton läsnä- tai poissaolotodistus, jonka voi saada jokainen Helsingin yliopistossa tutkintoa suorittava opiskelija. Opiskelutodistuksella voit todistaa olevasi Helsingin yliopiston opiskelija sellaisessa tapauksessa, jossa pelkkä opiskelijakortti tai opintosuoritusote ei siihen riitä.

Saat opiskelutodistuksen helpoiten tilaamalla sen itse Sisusta. Voit saada todistuksen joko suomen-, ruotsin- tai englanninkielisenä. Katso tarkemmat tilausohjeet Sisu-ohjeesta: opintosuoritusotteen ja opiskelutodistuksen tilaaminen.

Mikäli et pysty itse tilaamaan sähköisesti varmennettua opiskelutodistusta Sisusta (esimerkiksi käyttäjätunnuksesi ei ole voimassa), voit lähettää tilauspyynnön opiskelijaneuvonnan osoitteeseen studentinfo@helsinki.fi. Lähetämme sähköisesti varmennetun todistuksen sinulle sähköpostitse. Muista ilmoittaa tilatessasi opiskelijanumerosi. Voit myös tilata ja noutaa paperisen opiskelutodistuksen Kaisa-talon opiskelijaneuvonnasta.