Moodle | Avoin yliopisto

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Lähes kaikissa Avoimen yliopiston opinnoissa on käytössä verkko-oppimisympäristö. Kurssista riippuen verkko-oppimisympäristössä voidaan muun muassa katsoa verkkoluentoja, tehdä ja palauttaa tehtäviä, käydä verkkokeskusteluja, suorittaa verkkotenttejä ja tiedottaa opintoihin liittyvistä asioista.   

Useimpien kurssien verkko-oppimisympäristö on Moodle. Tältä sivulta löydät kirjautumisohjeet Moodleen sekä lisätietoa Moodleen tutustumiseen ja käyttöön. Omaa kurssiasi koskevat tarkemmat tiedot löydät kurssin kurssisivulta.  

Moodleen kirjautuminen

Moodleen kirjaudutaan Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella.

Käyttäjätunnus on myönnetty sinulle ilmoittautumisesi yhteydessä. Se tulee aktivoida ennen kurssin alkua ja mm. Moodleen kirjautumista. Huomaa, että käyttäjätunnuksen voi aktivoida aikaisintaan ilmoittautumista seuraavana päivänä. Tunnus toimii aikaisintaan tunnin ja viimeistään vuorokauden kuluttua aktivoinnista. Nämä viiveet johtuvat tiedonsiirroista eri järjestelmien välillä. 

Linkin kurssisi Moodleen löydät kirjautumalla kurssin kurssisivulle Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella. 

Huom! Ensimmäisellä kirjautumiskerralla kurssin Moodleen tarvitset lisäksi kurssiavaimen. Myös kurssiavaimen saat kirjautumalla kurssin kurssisivulle Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella. 

Lue lisää:

Lisätietoa ja ohjeita