Kielikeskuksen opetustarjonta: tanska

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Alla näet Kielikeskuksen tanskan opetustarjonnan opetussuunnitelmakaudella 2023-2026. Opintojakson nimeä klikkaamalla löydät opintojaksokuvaukset, opetusryhmät ja tentit Kurssit-sivulta. Muiden kielten opetustarjonnan löydät sivulta Kielikeskuksen kieli- ja opetustarjonta.

Kielikeskuksen kursseille ja kokeisiin ilmoittaudutaan Sisussa.

Mikäli sinulla on kysyttävää esimerkiksi aiempien kieliopintojen hyväksilukemisesta tai ilmoittautumisista, ota yhteyttä Kielikeskuksen opintoneuvontaan. Mikäli tarvitset neuvoja esimerkiksi oman kielitaitosi tason arvioimisessa tai sinulle sopivan kielikurssin valitsemisessa, ole yhteydessä Kielikeskuksen opettajatuutoreihin.

Tällä sivulla

Kurssit tasoittain

CEFR A1

KK-TAN101 Tanskan kielen ja kulttuurin jatkokurssi (2 op) (ei järjestetä lukuvuonna 2023–2024)

Muut kurssit

KK-TAN001 Tanskan kielen ja kulttuurin alkeiskurssi (3 op)

Kokeet

B1

Tutkintoon vaadittavan vieraan kielen opintojakson korvaava koe

Tutkintoon vaadittavan ensimmäisen vieraan kielen lähtötaitotaso tulee olla Eurooppalaisen viitekehyksen (CEFR) mukaan englannissa B2 ja muissa kielissä B1. Tutkintoon vaadittavaa kielitaitoa voi osoittaa korvaavalla kokeella. Arabian, kiinan, tanskan ja viron osalta opiskelijan tulee ensin varmistaa tiedekunnastaan/koulutusohjelmastaan, hyväksytäänkö nämä kielet tutkinnon vieraaksi kieleksi.

KK-TAN300 Vieraan kielen opinnot: tanska (CEFR B1) (4 op)