Yhteys- ja henkilötietojen päivittäminen

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Osoitteenmuutos

Jos osoitteesi muuttuu, voit itse muuttaa yhteystietosi Sisussa Omat tiedot -sivulla tai ilmoittaa muutoksesta opiskelijaneuvonnan palvelupisteeseen. Voit tehdä osoitteenmuutoksen kaikissa palvelupisteissä. 

Tarkemmat ohjeet yhteystietojen muuttamiseen Sisussa löydät täältä.

Osoitteenmuutos päivittyy Sisusta myös Helsingin yliopiston kirjastoon. Helsingin yliopiston ylioppilaskunta saa myös jäsentensä osoitetiedot suoraan Sisusta.

Muista ilmoittaa yhteystietojesi muuttumisesta myös YTHS:lle. Muuttaessasi sinun on tehtävä virallinen muuttoilmoitus Digi- ja väestötietovirastolle ja Postille. Lue lisää muuttoilmoituksen tekemisestä Postin verkkosivuilla.

Nimenmuutos

Nimen tai henkilötunnuksen muutoksesta on ilmoitettava aina  Kaisa-talon opiskelijaneuvontaan henkilökohtaisesti tai sähköpostitse. 

Sinun on esitettävä passi, ajokortti, virallinen henkilökortti, virkatodistus tai muu luotettava selvitys muutoksesta. Huom! Ethän lähetä todistuksia tai henkilötietojasi salaamattomana sähköpostiviestinä. Todistuksia pyydetään sinulta aina erikseen, ja saat samalla ohjeet salatun sähköpostin lähettämiseen.