Kielikeskuksen opetustarjonta: äidinkieli (ruotsi)

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Alla näet Kielikeskuksen äidinkielen (ruotsi) opetustarjonnan opetussuunnitelmakaudella 2023-2026. Opintojakson nimeä klikkaamalla löydät opintojaksokuvaukset, opetusryhmät ja tentit Kurssit-sivulta. Muiden kielten opetustarjonnan löydät sivulta Kielikeskuksen kieli- ja opetustarjonta.

Kielikeskuksen kursseille ja kokeisiin ilmoittaudutaan Sisussa.

Mikäli sinulla on kysyttävää kieliopintoihin liittyen, ota yhteyttä Kielikeskuksen opintoneuvontaan.

Huom! Kurssit on tarkoitettu opiskelijoille, joiden koulusivistyskieli on ruotsi.

Pakolliset äidinkielen opinnot kandiohjelmissa

Joidenkin koulutusohjelmien äidinkielen (ruotsi) opintoja järjestää oma tiedekunta. Lisätietoa opinnoista löydät koulutusohjelmasi tutkintorakenteesta Sisusta tai sivulta Tutkinnon laajuus ja tutkintorakenne.

Huom! Akateemiset tekstitaidot 1 op- ja 2 op-kurssien tunnisteet muuttuvat 1.8.2023 alkaen. Kurssien uudet tunnisteet ovat KK-MOAKSK1SP ja KK-MOAKSK2SP. Saat vaihdettua uuden opintojakson ensisijaiseen opintosuunnitelmaasi vanhan opintojakson opintojaksoesitteen Korvaavuudet-välilehden kautta.

KK-MOAKSK2SP Akateemiset tekstitaidot (ruotsi) (2 op)

KK-MOAKSK1SP Akateemiset tekstitaidot (ruotsi) (1 op)

Huom! Retoriikka ja viestintä 1 op- ja 2 op-kurssien nimet ja tunnisteet muuttuvat 1.8.2023 alkaen. Kurssien uudet nimet ovat Akateeminen vuorovaikutusosaaminen 1 op (KK-MOAKKO1SP) ja Akateeminen vuorovaikutusosaaminen 2 op (KK-MOAKKO2SP). Saat vaihdettua uuden opintojakson ensisijaiseen opintosuunnitelmaasi vanhan opintojakson opintojaksoesitteen Korvaavuudet-välilehden kautta.

KK-MOAKKO1SP Akateeminen vuorovaikutusosaaminen (ruotsi) (1 op)

KK-MOAKKO2SP Akateeminen vuorovaikutusosaaminen (ruotsi) (2 op)