Urapalvelujen tapahtumat

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Urapalvelut järjestää erilaisia tapahtumia ja työpajoja. Yhteisenä nimittäjänä näille on auttaa opiskelijoita urapohdinnoissa ja työllistymisessä. Urapalvelujen tapahtumat löytyvät JobTeaser-portaalista. Lisätietoja kaikista tapahtumista saat osoitteesta: careerservices@helsinki.fi.

Tapahtumat löytyvät JobTeaserista

Urapalvelujen tapahtumat ja niihin ilmoittautuminen on siirtynyt JobTeaser-portaaliin. Urapalvelujen omien tilaisuuksien lisäksi portaalista löydät myös yritysten ja muiden organisaatioiden opiskelijoille ja vastavalmistuneille suunnatut uratapahtumat.

Working Life Now -webinaarisarja 13.4.–4.5.2023

Tiedätkö, mitkä ovat rekrytointiin ja työnhakuun vaikuttavia trendejä juuri nyt? Mitä asioita sinun on tiedettävä työlainsäädännöstä, kun teet työsopimuksen? Miltä työelämä näyttää asiantuntijaorganisaatioissa? Tai miten voit tehdä kestäviä ja vastuullisia urapäätöksiä?

Working Life Now -sarjan neljä webinaaria tutustuttavat sinut näihin ajankohtaisiin aiheisiin. Webinaarisarjan järjestää Helsingin yliopiston urapalvelut, ja se soveltuu kaikille kandi- ja maisteriopiskelijoille sekä väitöskirjatutkijoille koulutusohjelmasta riippumatta, kuten myös yliopiston henkilökunnalle.

Webinaarit järjestetään Zoomissa englanniksi. Voit osallistua joko niihin kaikkiin tai vain valitsemiisi.

Webinaarisarjan ohjelma

 • Torstai 13.4.2023 klo 14–15: Job contracts – Know this before you sign
  Expert: Rina Knape, LL.M., Legal Adviser at Finnish Engineers and Architects TEK
   
 • Torstai 20.4.2023 klo 14–15: Trends in job search – What are recruiters looking for?
  ​Expert: Ana Toledo, M.Soc.Sc., Global Talent Coordinator at Fluido
   
 • Torstai 27.4.2023 klo 14–15: Sustainable career decisions – For you and this planet
  Expert: Heini Hult-Miekkavaara, M.Soc.Sc., Career Counsellor at University of Helsinki
   
 • Torstai 4.5.2023 klo 14–15: Life at work – Flourishing experts and work communitie
  Expert: Hannakaisa Länsisalmi, Ph.D., Chief People and Culture Officer at OP Financial Group

Lue webinaarien tarkemmat kuvaukset ja ilmoittaudu Lyytissä nyt!

Urapalvelujen työpajat (kevät 2023)

Kuva Kaisa-kirjaston ison ikkunan vierestä ja teksti "urapalveluiden työpajat".

Tule työpajoihin nappaamaan urapalvelujen asiantuntijoiden parhaat vinkit! Työpajat on suunnattu kaikille Helsingin yliopiston opiskelijoille opintojen vaiheesta riippumatta.

Kaikkiin työpajoihin ilmoittaudutaan JobTeaser-portaalissa. Työpajojen sisältökuvaukset löydät JobTeaserista ja alempaa tältä sivulta.

Työpajat järjestetään pääsääntöisesti maanantaisin klo 1214.30. Paikka (lähi tai Zoom) ja poikkeavat aikataulut on merkitty tapahtuman tietoihin.

Kevään tulevat työpajat:

Työpajojen kuvaukset

 • Taitavaksi työnhaussa -työpaja
  Tule hakemaan uraohjaajien opit ja vinkit onnistuneeseen työnhakuun! Oletpa hakemassa töitä opiskelujen oheen tai jo sitä valmistumisen jälkeistä työpaikkaa, tästä suomenkielisestä työpajasta saat apua mm. seuraaviin pohdintoihin: Miten työnhaussa kannattaa lähteä liikkeelle? Miten kirjoitat hyvän hakemuksen ja CV:n, joilla erottaudut muista? Mitä mahdollisuuksia sosiaalinen media tarjoaa työnhakuun? Missä piilotyöpaikat luuraavat? Työpajassa pääset myös lukemaan ja kommentoimaan toisten työpajan osallistujien CV:itä ja saat palautetta omasta CV:stäsi kannustavassa hengessä. Työpajan vetäjinä toimivat yliopiston uraohjaajat.

Lisätietoja työpajoista saat osoitteesta: careerservices@helsinki.fi

Uraohjausryhmät

Löydät uraohjaajien järjestämien uraohjausryhmien tiedot Opiskelijan ohjeiden sivulta Opiskelukykyä ja urasuunnittelua tukevat ryhmät.