Ammatillisen jatkokoulutuksen opintoneuvonta

Lääketieteellisen tiedekunnan ammatillisen jatkokoulutuksen opintoneuvonta palvelee erikoislääkäri- ja erikoishammaslääkärikoulutusten, yleislääketieteen erityiskoulutuksen, erikoispsykologikoulutusten, psykoterapeuttikoulutuksen sekä sairaalakemistin ja -mikrobiologin erikoistumiskoulutusten opiskelijoita. Opiskelutodistuksen saat tarvittaessa yliopiston yhteisestä opiskelijaneuvonnasta.

Opiskelijaneuvonnan yhteystiedot

Kysymysmerkki

Yliopiston yhteisen opiskelijaneuvonnan yhteystiedot löydät täältä.

Ammatillisen jatkokoulutuksen opintoneuvonnan palveluosoite: meilahti-specialist@helsinki.fi

Opintoneuvonta auttaa esimerkiksi opintojen suorittamiseen, koulutusvaatimuksiin, lukuvuosi-ilmoittautumiseen sekä valmistumiseen liittyvissä kysymyksissä. Yliopiston tietojärjestelmien käyttöä sekä käyttäjätunnusten aktivointia koskevia ohjeita löydät helpdeskin verkkosivuilta.

Opiskelutodistuksen ja opintosuoritusotteen tilaus

Papereira selailevat kädet

Virallisen opiskelutodistuksen voit tilata yliopiston yleisestä opiskelijaneuvonnasta osoitteesta studentinfo@helsinki.fi.

Virallisen sähköisesti varmennetun opintosuoritusotteen voit tilata itse WebOodista. Paperisen virallisen opintosuoritusotteen saat tarvittaessa opiskelijaneuvonnasta.

Jos tarvitset psykoterapeuttikoulutuksesta tai erikoispsykologikoulutuksesta todistuksen, jossa on tietoa esimerkiksi opintojen sisällöstä tai etenemisestä, ota yhteyttä osoitteella meilahti-specialist@helsinki.fi.

Ohjeet opintosuoritusotteen tilaamiseen

Ohjeet opiskelutodistuksen tilaamiseen

Nimen tai yhteystietojen muutos

Voikukan haituvat lentävät taivaalle

Jos osoitteesi muuttuu, voit itse muuttaa yhteystietosi WebOodissa tai ilmoittaa muutoksesta opiskelijaneuvontaan osoitteeseen meilahti-specialist@helsinki.fi.

Nimenmuutoksesta on ilmoitettava aina opiskelijaneuvontaan. Nimenmuutosta varten sinun on esitettävä passi, ajokortti, virallinen henkilökortti, virkatodistus tai muu luotettava selvitys muutoksesta. Voit tehdä ilmoituksen nimenmuutoksesta kaikissa opiskelijapalvelupisteissä. Huomaathan, että nimenmuutoksesta on ilmoitettava erikseen myös Helpdeskiin, jotta tieto päivittyisi käyttövaltuusjärjestelmään.