Yhteystiedot ja opintoneuvonta | Avoin yliopisto

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Tältä sivulta löydät Avoimen yliopiston opinnoissa tarvitsemasi neuvontapalvelut ja yhteystiedot sen mukaan, mitä asiasi koskee.

Opintotarjonta, ilmoittautuminen ja opiskelu

• Sähköposti: avoin-student@helsinki.fi
  • Chat maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 12-14 sivuilla:
  • Puhelinpalvelu keskiviikkoisin klo 12-14, p. 02941 29601.
    • ​​​​Puhelimitse voit olla yhteydessä, mikäli asiasi koskee yleisesti kurssitarjontaa, kursseille ilmoittautumista, opintomaksuja tai kurssien suorittamista.
    • Mikäli asiasi koskee tarkempaa neuvontaa opinnoissasi, opintokokonaisuuskoonteja tai  opiskelutodistuksia, olethan yhteydessä: avoin-student@helsinki.fi
    • Valitettavasti emme voi tarjota henkilökohtaista opinto-ohjausta tai opintojen suunnittelua.
  • Opettajan tavoitat parhaiten opetuksen yhteydessä tai kurssin verkko-oppimisympäristön kautta.
  • Tutustu ilmoittautumista ja opiskelua koskeviin ohjeisiin:

Yksilölliset järjestelyt

Tentit

Helsingin yliopiston käyttäjätunnus ja muut tietotekniset asiat

Yliopistoon hakeminen ja avoimen väylä