Yhteystiedot ja opintoneuvonta | Avoin yliopisto

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Tältä sivulta löydät Avoimen yliopiston opinnoissa tarvitsemasi neuvontapalvelut ja yhteystiedot sen mukaan, mitä asiasi koskee.

Kesällä opintoneuvonnan chat on tauolla 20.6.-31.7.2022 ja puhelinpalvelu on tauolla 20.6.-9.8.2022. Sähköposti tavoittaa läpi kesän.

Opintotarjonta, ilmoittautuminen ja opiskelu

• Sähköposti: avoin-student@helsinki.fi. Sähköposti tavoittaa läpi kesän.
  • Chat maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 12-14 sivuilla:
  • Puhelinpalvelu keskiviikkoisin klo 12-14, p. 02941 29601.
    • ​​​​Puhelimitse voit olla yhteydessä, mikäli asiasi koskee yleisesti kurssitarjontaa, kursseille ilmoittautumista, opintomaksuja tai kurssien suorittamista.
    • Mikäli asiasi koskee tarkempaa neuvontaa opinnoissasi, opintokokonaisuuskoonteja tai  opiskelutodistuksia, olethan yhteydessä: avoin-student@helsinki.fi
    • Valitettavasti emme voi tarjota henkilökohtaista opinto-ohjausta tai opintojen suunnittelua.
    • Puhelinpalvelu on kesätauolla 20.6.-9.8.2022 ja palvelee taas 10.8.2022 alkaen.

Yksilölliset järjestelyt

Tentit

Helsingin yliopiston käyttäjätunnus ja muut tietotekniset asiat