Opintotarjonta

Voit hakea opetusta ja opintoja Helsingin yliopiston tarjonnasta Opintotarjonnan tai WebOodin kautta.

Löydät tältä sivulta koulutusohjelmasi alustavan opetusohjelman valitsemalla koulutusohjelmasi valikosta. Kielikeskuksen alustava opetusohjelma julkaistaan sivulla Kielikeskuksen kieli- ja opetustarjonta.

Kurssisivut

Kurssisivuilta näet näppärästi yksittäisen kurssin tiedot, kuten kuvauksen sen sisällöstä, kurssin tason, tavoitteet ja laajuuden, suoritustavat, vastuuhenkilön ja mahdollisesti vaaditut edeltävät opinnot sekä muut tärkeät tiedot. Kurssisivulla et kuitenkaan voi ilmoittautua opintoihin. Voit hakea kurssisivuja Opintotarjonnan kautta. Omat kurssisi löydät myös Opintoni-sivulta.

WebOodi

WebOodista löydät koulutusohjelmien opinto-oppaat ja yksittäisten opintojaksojen tiedot. WebOodissa näet kurssisivujen sisältämän tiedon lisäksi esimerkiksi opintokokonaisuuksien tiedot ja koulutusohjelmien tutkintorakenteet. WebOodin hakutoiminto ei kuitenkaan ole yhtä ketterä kuin Opintotarjonnan haku.

Opintoihin voit ilmoittautua ainoastaan WebOodin kautta. Opiskelijan ohjeista löydät tietoa, miten ilmoittautua kursseille ja tentteihin.

Koulutusohjelmakohtainen opintotarjonta

Koulutusohjelmassa tarjottavat opinnot löydät koulutusohjelman opintotarjonnasta.